De verloskundigen van Cyclus

Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, de bevalling en
het kraambed. Bij Cyclus hebben wij ervoor gekozen om als team te werken; we delen dezelfde visie, maar hebben ieder ons eigen expertise. Daarmee denken wij een compleet pakket aan verloskundige zorg te bieden en heb je altijd een uitgeruste verloskundige aan je bed. Het lijkt ons goed als je op het spreekuur alle verloskundigen een keer ziet, je weet immers niet welke verloskundige je bevalling zal begeleiden. Mocht je echter toch graag bij één of twee vaste verloskundigen op het spreekuur komen dan kun je dat kenbaar maken.

Ben je benieuwd hoe cliënten onze zorg hebben ervaren of wil je zelf een review achterlaten? Klik dan hier:

Zorgkaart Nederland

 

IMG_4057.jpg
IMG_5085.jpg IMG_4355.jpg

Ons team

Meer dan 100 jaar ervaring!

Magda Wijnsma

Magda Wijnsma

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus, daarnaast ben ik als echoscopiste werkzaam in het Verloskundig Centrum. Ik heb al jaren ervaring en veel vertrouwen in de fysiologie van de zwangerschap. Komend jaar zal ik mijn werkzaamheden wat gaan afbouwen binnen de praktijk.

Morac Steenhoek

Morac Steenhoek

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus en ik maak gynaecologische echo’s in het Verloskundig Centrum. Ik heb een actieve rol in de samenwerking met andere disciplines.

Monique Kramer

Monique Kramer

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus en ik ben werkzaam als versiekundige in het Verloskundig Centrum. Verbinding maken met de ander geeft mij het meeste plezier. Per 1 februari leg ik mijn taken tijdelijk neer en neem ik een sabbatical.

Eefje Gillich

Eefje Gillich

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus en ik ben een van de oprichters van het vrouwencentrum. Ik plaats al een aantal jaren spiralen met veel plezier.

Jeltje Hettinga

Jeltje Hettinga

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus. Het onderwijs en het opleiden van nieuwe collega's draag ik een warm hart toe.

Mance Remij

Mance Remij

Ik heb als waarneemster veel ervaring opgedaan in andere praktijken, maar ben inmiddels een van de vaste gezichten van Cyclus. Ook voor echo's kun je bij mij terecht.

Patrice Crommentuyn

Patrice Crommentuyn

Na jaren als kraamverzorgende te hebben gewerkt, werk ik sinds 2006 als assistente en spin in het web bij Cyclus. Ik geniet van het contact met zwangeren. Als je het hartje van je baby wilt horen, ben je welkom op mijn hartjesspreekuur.