De verloskundigen van Cyclus

Als verloskundigen zijn wij deskundig op het gebied van de normale zwangerschap, de bevalling en
het kraambed. Bij Cyclus hebben wij ervoor gekozen om als team te werken; we delen dezelfde visie, maar hebben ieder ons eigen expertise. Daarmee denken wij een compleet pakket aan verloskundige zorg te bieden en heb je altijd een uitgeruste verloskundige aan je bed. Het lijkt ons goed als je op het spreekuur alle verloskundigen een keer ziet, je weet immers niet welke verloskundige je bevalling zal begeleiden. Mocht je echter toch graag bij één of twee vaste verloskundigen op het spreekuur komen dan kun je dat kenbaar maken.

Ben je benieuwd hoe cliënten onze zorg hebben ervaren of wil je zelf een review achterlaten? Klik dan hier:

Zorgkaart Nederland

 

IMG_4057.jpg
DV__5001.jpg IMG_5169.jpg

Ons team

Romy Lastdrager

Romy Lastdrager

Ik werk als waarneemster bij Cyclus. Dat betekent dat jullie mij vaker zullen zien in vakanties en bij ziekte. Tijdens mijn opleiding liep ik stage bij Cyclus en de wederzijdse klik was er direct. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten.

Morac Steenhoek

Morac Steenhoek

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus en ik maak gynaecologische echo’s in het Verloskundig Centrum. Ik heb een actieve rol in de samenwerking met andere disciplines.

Eefje Gillich

Eefje Gillich

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus en ik ben een van de oprichters van het vrouwencentrum. Ik plaats al een aantal jaren spiralen met veel plezier.

Jeltje Hettinga

Jeltje Hettinga

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus. Daarnaast werk ik als trainster in de verloskunde en ben ik praktijkopleider.

Mance Remij

Mance Remij

Ik werk als verloskundige en echoscopiste bij Cyclus. Ik werk sinds 2015 bij Cyclus, maar mag me sinds 1 januari 2022 ook een van de praktijkhouders noemen!

Patrice Crommentuyn

Patrice Crommentuyn

Na jaren als kraamverzorgende te hebben gewerkt, werk ik sinds 2006 als assistente en spin in het web bij Cyclus. Ik geniet van het contact met zwangeren. Als je het hartje van je baby wilt horen, ben je welkom op mijn hartjesspreekuur.

Leanne Hendriks - van Casteren

Leanne Hendriks - van Casteren

Ik werk als waarnemend verloskundige en echoscopiste bij Cyclus. Sinds 2011 ben ik verloskundige in de regio Nijmegen.

Lisette van der Pol

Lisette van der Pol

Ik werk op donderdag en vrijdag als assistente bij Cyclus. Begonnen als verloskundige en nu op mijn plek achter de balie sta ik jullie graag te woord! Ook voor het hartjesspreekuur kan je bij mij terecht.